Himalaya Everyday big 70819

Himalaya Everyday big 70819

2,50 €
S DPH

Pletacia priadza Himalaya Everyday Big je jemnučká, hrejivá, hrubá vlna. Himalaya Everyday Big je na dotyk veľmi jemnučká a je spriadaná viacerými vláknami v jednom smere.  Himalaya Everyday Big je vhodná najmä na zimné obdobie.

Zloženie: 100% Anti-Pilling Acrylic

Hmotnosť: 100g

Dĺžka: 80m

Odporúčaná veľkosť ihlíc: 9mm

Odporúčaná veľkosť háčika: 8mm

Farba: Petrolejová Tmavá

Pletacia priadza Himalaya Everyday Big je jemnučká, hrejivá, hrubá vlna. Himalaya Everyday Big je na dotyk veľmi jemnučká a je spriadaná viacerými vláknami v jednom smere. Pletacia priadza Himalaya Everyday Big má certifikát OEKO-TEX STANDARD 100 takže je vhodná aj pre malé deti. Himalaya Everyday Big vlna je vhodná na pletenie svetríkov, čiapok, šálov, topov, deky, ponožky, sukničky a veľa iného. 

Akrylové vlákno sa široko používa v textílií všetkých druhov: odevy, čalúnenie, koberce a samozrejme aj v priadzach. Akryl je pevný, ľahký, teplý, mäkký a pružný, čo z neho robí priadzu, ktorú si mnohí vyberú.

Akryl má však tendenciu vytvárať žmolky, vďaka ktorým vyzerá vaše oblečenie príliš skoro opotrebovane. Rovnaké jemné povrchové vlákna, ktoré dodávajú tkanine jej mäkký pocit, sa zhlukujú a zapletú. Žmolkovanie je najpravdepodobnejšie v oblastiach odevu, ktoré sú vystavené treniu, ako sú manžety rukávov alebo pod pažami. Toto vlákno je špeciálne vytvorené tak, aby časom odolávalo žmolkovaniu. Aj keď sa vytvoria žmolky, odstránia sa jednoduchým procesom prania svetra alebo iného projektu v práčke. Žiadne vyberanie, žiadne holenie - len ho hodiť do prania! 

Naše priadze odolávajú žmolkovaniu až 350 praniam s minimálnym žmolkovaním. Vaše projekty vyzerajú znova a znova ako nové – bez ohľadu na to, koľko krát sa prali.

Novinka