PVC obrusovina metráž

PVC obrusovina metráž

3,80 €
S DPH

Kvalitná PVC obrusovina s textilným podkladom. PVC obrus s bielymi a červenými štvorčekmi. Šírka obrusoviny je 140cm. Kvalitu a zdravotnú nezávadnosť PVC obrusoviny potvrdzuje aj medzinárodný certifikát Oeko-Tex Standard 100, trieda 1 - certifikované pre deti do 3 rokov. PVC obrusovina s textilným podkladom je veľmi ľahko umývateľná vlažnou vodous troškou saponátu.

620099

Zo spodnej strany je obrusovina opatrená textilným podkladom zo 100% plátna PP, zvyšuje pevnosť obrusu a zabraňuje skĺzavaniu po stole.

PVC obrusovina - 1m / cena je uvedená za 1m obrusoviny

Šírka obrusoviny: 140cm


Ide o tovar na metráž, vo vzťahu ku ktorému nie je možné odstúpiť od zmluvy.

UPOZORNENIE:

Ak si želáte vlastnú mieru obrusoviny tak nám napíšte do poznámky presne aký rozmer potrebujete. Obrus Vám odstrihneme presne podľa Vami zvolených rozmerov. Cena Vám bude opravená podľa Vašich rozmerov. Minimálne čo Vám môžeme odstrihnúť je 1m obrusoviny.

Vezmite prosím na vedomie,že farba obrusu na monitore môže mať v skutočnosti o niečo odlišný odtieň,nakoľko farba závisí od nastavenia monitora. Farby sa pokúšame popísať, ale farebný popis závisí na tom ako vníma farbu jedinec, ktorý ju popisuje.

620099
Novinka